Heeeeel kleine stapjes voorwaarts

19/11/2020 Héééle kleine stapjes voorwaarts...

Vandaag zet ik Bizjoe eens in de spotlights. De merrie die wij 1,5 jaar geleden kochten als springpaard voor Theo.

Ze kende alle 'dressuurknopjes' en was 'super braaf'. Achteraf bleek ze echter wel wat mankementen te hebben, waardoor ze biomechanisch incorrect was gaan bewegen en meer spanning in zich had dan je aan de buitenkant kon zien.

Diverse professionals (fysio, osteo, Masterson, kruiden en energetisch) hebben ons steeds een stapje verder geholpen . We zijn nog lang niet op het punt waar we zouden willen zijn, maar we 'zien' de hele kleine stapjes voorwaarts en dat maakt dat we er vertrouwen in houden .

Vooral bijzonder is dat door haar onze (Theo en mij) verschillende manieren van werken worden samengebracht , dus zo leren we er allemaal dankbaar van .

Ook zijn we continu aan het uitzoeken wat voor haar op dit moment het beste zou zijn en stellen het trainingsplan weer bij.

Al met al is het voor haar een mega-veranderproces , waar ze steeds weer haar best voor doet, vandaar dat ik vind dat zij wel eens een keer in de schijnwerpers mag . Met hééél kleine stapjes en veel geduld kijken we uit naar alle mooie momenten samen die nog gaan komen .