Officieel lid 'Vereniging-Paarden Coaching Nederland'

14/07/2020 Vereniging Paarden Coaching Nederland (V-PCN)

Graag stel ik mij voor als 'coach met de hulp van paarden' in Winterswijk.

Als kind was ik al bezeten van paarden en dat is nooit meer over gegaan . Na 15 jaar (management)functies in het bedrijfsleven, wilde ik meer buiten zijn en meer interactie met mensen. Daarom ben ik van mijn hobby mijn beroep gaan maken. Eerst parttime (om ook genoeg tijd te kunnen besteden aan onze 3 kinderen), inmiddels fulltime. Dagelijks geniet ik van de waarde van onze eigen paarden; hun rust, wijsheid en kracht.

Door het geven van rijles ging ik beseffen hoeveel invloed wij als mens op het gedrag van een paard hebben. Het heeft mijn ogen geopend, dat wij veel meer 'zeggen' dan dat we eigenlijk bedoelen en beseffen. Paarden zijn zo ontzettend precies is het 'lezen' van mensen! Mijn respect voor hen groeit nog steeds... Wij (mensen) snappen echt nog maar zo weinig van 'de echte wereld'....

Met veel plezier begeleid ik dan ook mensen die meer over zichzelf willen leren en uit hun comfortzone durven te treden. Welkom!


De reden dat ik lid ben geworden van v-pcn, is omdat ik graag zou zien dat het coachen met behulp van paarden serieuzer genomen gaat worden en toegankelijker wordt voor meer mensen.