coaching met paarden

De paarden geven de onverwachte feedback ....

Individueel   -  met een groep  -  met een team

Verblijven in de natuur blijkt in de praktijk goed te werken. Het is dynamisch, het maakt een gesprek informeler en biedt letterlijk ruimte voor emoties en gedachten... 

Paarden blijken een prachtige verrijking te zijn in een coaching! Ze kijken namelijk op een andere manier naar mensen dan wij. Ze zien je zoals je écht bent. Paarden kijken niet (alleen) naar het gedrag dat iemand vertoont, maar (vooral) naar de onderliggende issues, zoals: persoonlijkheid, gevoelens en gedachten.

Daarmee is een paard een perfecte coach. Alleen jammer dat hij/zij niet in woorden kan praten... Wij kunnen echter wel heel goed naar ze kijken en luisteren en proberen te begrijpen wat ze ons duidelijk willen maken. Want daarvan kunnen we ongelooflijk veel leren over onszelf !

Ook voor loopbaan-coaching zijn paarden prima inzetbaar, want vaak is het niet alleen het werk waar het niet lekker loopt ..... 

Voor bedrijven: als u een origineel idee zoekt als personeelsuitje of voor feestdagen of een jubileum, dan is een coachingsessie met paarden een waardevol cadeau!

Waarom paarden inzetten?

We helpen u graag op weg, waarvoor we diverse rustige en betrouwbare paarden ter beschikking hebben, waarbij veiligheid voor mens en dier voorop staat.

Indien nodig / gewenst schromen wij niet u door te verwijzen.

Tijdsduur en kosten

Een sessie duurt ongeveer een uur en de kosten zijn € 75,- .
Een vervolgsessie binnen 2 weken: € 65,-

Meerdere sessies: prijs in overleg