YEAH: Ik ben W.O.W.-coach !!!

10/04/2018 YEAH: Ik ben W.O.W.-coach !!!

Wooowwww... naar aanleiding van mijn post van gister antwoordde Anne Muller (www.akasha-rijkunst.nl) 'en publiek' op Facebook:

" Bernadette Nijhuis. een kanjer van een instructeur, die de tijd neemt zichzelf te verdiepen. Ruiters en paarden krijgen méér bij haar lessen. Een fantastisch, mooi, warm, lief, deskundig mens! Ze is zitcoach van het eerste uur en werkt met de 10 punten voor Welzijn Onder Werktijd. Van de zomer komen we weer bij elkaar en halen een aantal van de coaches als eerste hun W.O.W. certificaat. Daar kijk ik echt zo naar uit.

Echter gezien het feit dat jij je weekend stages al gedaan hebt.... verklaar ik hierbij dat mevr Bernadette Nijhuis zichzelf W.O.W. Coach mag noemen, hoef je niet steeds mij te taggen als je iets over W.O.W. wil zeggen 😂😂😂. www.paardwelzijnonderwerktijd.nl. We'll do the paperwork later XXX "